top of page

Alex

Buna! Eu sunt Alex și îmi place sa mă joc cu focul! Pare ca nu am fost cel mai cuminte din curtea școlii nu? Ei bine, fals! Am urmat două școli de profil real, matematică și informatică, prea râvnitul domeniu IT.
Dar îmi lipsea actoria! Pe lângă ea, s-a ivit și jongleria! Au fost mii de ore de repetiție, pentru ca mișcarea, ritmul și muzica să conveargă către “flow”. 
Ultimul ingredient: focul!

a13.jpg

Oana

În viața de zi cu zi, sunt actriță și kinoterapeut. Pasiunile mele, pe lângă grădinărit, sunt artele marțiale, dansul contemporan și jongleria cu focul. Acrobația m-a purtat în festivaluri, spectacole de stradă, dar și pe platouri de filmare în calitate de cascador.

Atunci când dansez cu focul, trăirea mea este ca o ceremonie. Ce e trecut se transformă în ceva mai bun. 

A23.jpg

Ruxi

Absolventă Unarte, departamentul Grafică, lucrez freelance în diverse proiecte ( logo-ul făcut de yours truly) Tot ce ține de vizual este important pentru mine, de la make-up hairstyle și până la costume. Pe lângă aceste pasiuni, jonglez cu focul,iar timpul liber îmi place sa îl petrec prin grădini. Am participat la festivaluri stradale în mai multe orașe, cu spectacole de dans cu focul precum și la evenimente private. De acum 10 ani, de când am avut primul contact cu focul, el este și va rămâne parte integrantă a modului meu de viață.

a3.jpg
bottom of page